Postituslistat

SähköpostilaatikkoYhteisöPostituslista on eräänlaista keskustelufoorumia muistuttava sähköpostijärjestelmä, jossa keskustelu tapahtuu lähettämällä sähköpostia sähköpostilistalle. Listaan saapuneet postit jaellaan listan jäsenille, jolloin listalle liittyneet voivat harrastaa useamman ihmisen kesken käytävää sähköpostitse tapahtuvaa keskustelua.

Sähköpostilistan käyttö edellyttää yleensä listalle liittymistä samaan tapaan kuin WWW-pohjaisella keskustelufoorumillakin - liittyminen tapahtuu luonnollisesti sähköpostitse. Sähköpostilistalla tulee olla myös vähintään yksi ylläpitäjä, joka hyväksyy tai hylkää liittyneet jäsenet ja valvoo mahdollisia väärinkäytöksiä.

Nettihotellin kaikkiin webhotellipaketteihin kuuluu yksi sähköpostilista ilman eri hintaa. Webhotellipaketin ylläpitäjä voi luoda listan hallintapaneelin kautta ja saa englanninkieliset ohjeet sen käyttämiseksi. Käytämme listaohjelmistona Mailmania.

Mikäli yksi sähköpostilista ei riitä, kotisivutilan yhteydessä voidaan tilata lisäpalveluna useampia sähköpostilistoja liitettäväksi samaan verkko-osoitteeseen.

 Lisäpalvelu  Lisähinta
 Postituslista (Mailman, 1 kpl) + 1 € / kk per postituslista

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ellei toisin hinnan yhteydessä ole mainittu.

Takaisin