Sähköpostilaatikot

SähköpostilaatikkoSähköpostilaatikolla tarkoitetaan kotisivupalvelimella fyysisesti sijaitsevaa sähköpostitilaa, joka vastaanottaa ja tallentaa saapuvat sähköpostit ja josta ne voidaan lukea käyttäen esimerkiksi POP3 tai IMAP-protokollia tukevia sähköpostiohjelmia (esimerkiksi Microsoft Outlook tai Mozilla Thunderbird). Postiosoitteet voidaan lukea myös Nettihotellin webmail-sovelluksen kautta, jolloin erillisiä ohjelmia ei tarvita ja postin lukeminen on mahdollista millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella.

Jokaiseen sähköpostilaatikkoon kuuluu ensisijainen sähköpostiosoite, jonka lisäksi siihen voidaan liittää käytännössä rajaton määrä rinnakkaisia osoitteita.

Huom!Esimerkiksi jos käytössä on sähköpostilaatikko, jonka ensisijaiseksi osoitteeksi on määritelty sille voidaan määritellä rinnakkaisosoitteeksi esimerkiksi ja . Tällöin kaikki kolme sähköpostiosoitetta vastaanottavat postia jotka menevät samaan sähköpostilaatikkoon.

Lisäksi vastaavasti sähköpostiosoite voidaan luoda myös ilman sähköpostilaatikkoa ja asettaa edelleenohjautumaan johonkin toiseen kohdeosoitteeseen. Palvelussamme rajoitetaan ainoastaan sähköpostilaatikoiden määrää - edelleenohjauksia tai rinnakkaisia sähköpostiosoitteita asiakkaamme voivat luoda rajattomasti.

Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin sanoa, että jokaisella sähköpostikäyttäjällä tulisi olla oma sähköpostilaatikko, sillä sähköposti on aina kuitenkin henkilökohtainen, kirjeeseen verrattavissa oleva viestinnän muoto. Mikäli hankitte kotisivutilaa kauttamme esimerkiksi yrityksellenne, muistakaa valita webhotellipalvelu siten, että laatikkomäärä (ja -koko) on riittävä - ja tarvittaessa tilata lisäpalveluna lisäsähköpostilaatikoita jokaista yrityksenne työntekijää varten. Webhotellipaketeissamme olevat laatikkorajat ja koot selviävät seuraavasta taulukosta:

 Webhotellipalvelu  Laatikoiden kappalemäärä  Laatikon koko
 Mini 300 MB  1 kpl  200 MB/laatikko
 Tila 600 MB  2 kpl  200 MB/laatikko
 Huone 1 GB  5 kpl  400 MB/laatikko
 Sviitti 2 GB  10 kpl  600 MB/laatikko
 Lukaali 5 GB  25 kpl  1000 MB/laatikko
 Palatsi 10 GB  50 kpl  ei rajaa

Jokaiseen webhotellipakettiimme kuuluu siis mahdollisuus luoda vähintään yksi sähköpostilaatikko, johon on liitettävissä yksi tai useampi sähköpostiosoite. Kaikkiin webhotellipalveluihimme on kuitenkin edellä mainittujen laatikoiden lisäksi hankittavissa erilliseen lisähintaan lisälaatikoita alla olevan hinnaston mukaisesti. Tarvittaessa myös webhotellikohtaista laatikoiden kokorajaa on mahdollista kasvattaa erillisen lisäpalvelun avulla.

 Lisäpalvelu  Lisähinta
 Sähköpostilaatikko (1 kpl)
 - Sähköpostilaatikon koko webhotellipaketissa määritetyn mukaan
+ 1 € / kk per laatikko

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ellei toisin hinnan yhteydessä ole mainittu.

Takaisin