Virustorjunta

Nettihotellin virustorjunnalla tarkoitetaan saapuvien sähköpostien skannausta jo palvelintasolla. Myös webmailin kautta lähetetyt postit skannataan, mikäli käytössä on virustorjuntapalvelu. Tällä pyritään eliminoimaan haitallisten virusten leviäminen sähköpostin kautta ja niiden aiheuttamat vahingot asiakaskoneilla.

Dr.Web -virustorjunta

Dr.Web on palvelinpohjainen kaupallinen virusskanneri, joka analysoi jokaisen saapuvan sähköpostin sisällön ja tarvittaessa eliminoi postista löytyneen viruksen. Posti lähetetään asiakkaalle vaarattomana ja viruksen löytymisestä varustetun ilmoituksen kera.

Kyllä Dr.Web virustorjunta on kaupallinen palvelinpohjainen virustorjuntaohjelmisto, jolla voidaan parantaa sähköpostiosoitteiden tietoturvaa. Koska emme kuitenkaan missään tilanteessa halua tinkiä asiakkaidemme turvallisuudesta, tarjoamme myös Dr. Web virustorjunnan asiakkaidemme käyttöön ilman lisämaksua! Dr. Web sisältyy siis oletusarvoisesti kaikkiin Nettihotellin sähköpostiosoitteita sisältäviin webhotellipaketteihin ja se on asiakkaidemme vapaasti käytettävissä.

Virustorjunta tulee kuitenkin kytkeä päälle sähköpostikohtaisesti. Katso ohjeet päällekytkemiseksi tästä.

Takaisin