Nettitohtori on tyytyväinen!Omien virhesivujen luominen

Palvelin, jossa kotisivusi sijaitsee, voi antaa erilaisissa virhetilanteissa virheilmoituksia (esimerkiksi mikäli haettua sivua ei löydy, hakemisto on salasanasuojattu tai käyttäjäoikeudet eivät riitä tiedoston ajamiseksi). Virheilmoitukset tuotetaan oletusarvoisesti Nettihotellin omaan virhesivupohjaan.

Kotisivutilan juurihakemistossa (siellä missä sijaitsee mm. httpdocs-kotisivuhakemisto) on myös hakemisto 'error_docs', mikä sisältää kotisivutilasi käytössä olevat virhesivut.

Oletusarvoisesti kansiossa on Nettihotelli.fi -palvelimen luomat omat virhesivut, mutta mikäli haluat muokata sivut omanlaiseksi (esimerkiksi sisältämään oman verkkopalvelunne logon ja ulkoasun), tämä onnistuu tekemällä muutokset näihin tiedostoihin tai korvaamalla tiedostot.

Muista kuitenkin säilyttää tiedostojen alkuperäinen tiedostonimi ja -pääte, jotta palvelin osaa noutaa kunkin virhesivun tarpeen tullen.

Alkuperäisten virhesivujen palauttaminen

Mikäli olet muokannut omat virhesivut käyttöön, mutta jostakin syystä haluat palauttaa alkuperäiset Nettihotelli.fi:n virhesivut toimintaan, toimi seuraavasti: 

Hakemiston 'error_docs' alaisuudessa on myös hakemisto 'originals', joka sisältää kopion alkuperäisistä virheisivuista. Mikäli haluat palauttaa alkuperäisen virhesivuhierarkian, voit kopioida nämä tiedostot hakemistoon 'error_docs'.

Takaisin Lue lisää