Kirjautuminen hallintapaneeliin

Kirjautuminen hallintapaneeliinOlet saanut tilauksesi yhteydessä 'Tervetuloa asiakkaaksemme' -otsikoidun sähköpostiviestin. Tästä viestistä löydät pääkäyttäjätunnuksen ja siihen liitetyn salasanan, sekä hallintapaneelin kirjautumisosoitteen. Näiden avulla voit kirjautua hallintapaneeliin ja hallita kaikkia asiakastunnukseesi liitettyjä webhotellipaketteja yhdestä paikasta. (Mikäli käytössäsi ei ole ollut tilaushetkellä sähköpostiosoitetta, tunnukset on toimitettu postitse laskun mukana.)

Tarkista tarvittaessa ensimmäiseksi sähköpostitse tai kirjeitse saamastasi ohjeviestistä, millä palvelimella asiakastunnuksesi sijaitsee. Hallintapaneeliin kirjaudutaan siirtymällä tähän kyseiseen palvelinkohtaiseen hallintapaneelin osoitteeseen:

Hallintapaneeli kannattaa avata erilliseen selainikkunaan sulkematta tätä selainistuntoa, jolloin voit samalla seurata sekä näitä ohjesivuja että liikkua hallintapaneelissa. Syötettyäsi pääkäyttäjätunnuksen ja salasanan sekä valittuasi valikosta kieleksi Suomi (Finland), paina 'Kirjaudu sisään' ja pääset hallintapaneeliin.

Huom!Mikäli jostakin syystä kirjautuminen ei onnistu tai hallintapaneelin kirjautumissivu ei edes avaudu, tarkistathan myös että palomuuristasi on avattu portti 8443. Hallintapaneelimme käyttää kyseistä porttia ja edellyttää toimiakseen, että se on auki.

Takaisin Lue lisää