Toteutettavan sivuston ulkoasun ja aihepiirin esivalinta

Nettisivukoneen aloitusnäkymässä voit valita kotisivuston aihepiirin yli 70 erilaisesta valmista pohjasta. Sopivan pohjan löytäminen edesauttaa sivuston ulkoasun, rakenteen ja sisällön luomista tarvetta parhaiten vastaavaksi. Valmiit pohjat sisältävät sekä yrityksille, yhdistyksille, tapahtumille sekä yksityiskäyttöön soveltuvia malleja, jotka on jaoteltu toimialoittain, jotka näkyvät vasemmalla valikossa. Valintanäkymä on seuraavanlainen:

Nettisivukone: Ulkoasupohjan valinta

Huom!Nettisivukone sisältää kattavan valikoiman erilaisia pohjia, joita voit selailla tai hakea 'Etsi aiheista' -toiminnon avulla. Mikäli et löydä sopivaa aihepiiripohjaa kotisivuillesi, ei tämä ole ongelma: Voit valita myös yleisemmän pohjan esim. 'Muun yrityksen kotisivut' tai esimerkiksi 'Muut kotisivut', joka löytyy aivan viimeisenä listalta. Valittu ulkoasupohja tarjoaa vain tietyt esivalinnat kotisivuston suunnittelun helpottamiseksi, mutta näitä voidaan mukauttaa rajattomasti eikä valittu pohja rajoita sivuston myöhempää mukauttamista tai aihepiiriä millään tavalla.

Valittuasi ulkoasupohjan Nettisivukone pyytää tarkistamaan/täyttämään tietosi, joita käytetään kotisivujen sisällön luomisessa (mm. Yhteystiedot-sivulle). Voit syöttää tiedot vapaasti - niitä ei tallenneta muualle kuin juuri luomaasi kotisivupohjaan - ja voit muokata näitä sivuillasi myös myöhemmin:

Paina tämän jälkeen 'Luo sivusto'. Ensimmäisellä kerralla Nettisivukonetta käyttäessäsi tuote esitellään lyhyen ohjevideon avulla. Voit ohittaa tämän halutessasi painamalla 'Sulje'.

Takaisin Lue lisää