Nettitohtori on tyytyväinen!Sähköpostin käyttäminen

Nettihotellin kaikkiin webhotellipaketteihin kuuluu mahdollisuus luoda yksi tai useampi sähköpostitili, johon voidaan kytkeä päälle sähköpostilaatikko, sähköpostiedelleenohjaus tai vaikka useamman vastaanottajan sähköpostiryhmä. Lisäksi sähköpostitileihin voidaan liittää mm. lomavastaaja, roskapostisuodatin tai virustorjunta. Sähköpostitiliin liittyy myös sähköpostitilikohtainen hallintapaneelin käyttäjätunnus, jolla sähköpostin haltija itse voi kirjautua hallintapaneeliin oman sähköpostilaatikon asetusmuutoksia varten (esim. lomavastaajan päälle- ja poiskytkemiseksi).

Sähköpostitilille määritellään aina yksi ensisijainen sähköpostiosoite, mikä on loppuosaltaan aina muotoa '@verkko-osoitteesi.fi'. Lisäksi voit määritellä rajattoman määrän rinnakkaisia sähköpostiosoitteita jotka ohjaavat ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostitileihin liitettyjä sähköpostilaatikoita voi lukea webmailin kautta tai asettaa tunnukset erilliseen POP3- tai IMAP-sähköpostiprotokollaa tukeavaan ohjelmaan (esimerkiksi Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird tai Mac Mail).

Ennen kuin sähköpostia voi ottaa käyttöön, sähköpostitili täytyy luoda ja sille on kytkettävä käyttöön joko sähköpostilaatikko tai edelleenohjaus. Näiltä sivuilta löydät yksityiskohtaiset ohjeet sähköpostitilien luomiseksi, sähköpostilaatikon tai edelleenohjauksen kytkemiseksi sekä sähköpostien lukemiseksi.

Takaisin Lue lisää